Transport si retururi

Bete Bambus Masaj - Bamboo Massage (betebambus.shopmania.biz) va pune la dispozitie urmatoarea metoda de livrare:

 

FAN Courier = 19.60 lei               

Taxa de livrare (transport) este 19.60 leipentru primul kg, dupa care se adauga 1.19 lei pentru fiecare kg suplimentar. 

Pentru comenzile mai mari de 298 lei LIVRAREA este GRATUITA.

Livrare: 1-3 zile (intervalul de livrare, dupa ce ari primit email / sms cu expedierea comenzii).

Programul de livrari este intre orele 10:00 - 20:00. 

 

ATENTIE!!!

Costul transportului se poate modifica in functie de localitatea de destinatie.

Pretul afisat in comanda reprezinta costul de transport pentru localitatile din aria de acoperire FAN Courier(fara km suplimentari), nu si pentru localitatile din afara ariei de acoperire cu livrare speciala !!!!

 

Livrarea se va face la adresa dorita, in termen de 1-3 zile lucratoare din momentul procesarii comenzii si notificarii expedierii clientului prin e-mail sau telefonic.

Exemple:

- Comenzile plasate in ziua de VINERI (pana la ora 14.00) se vor procesa in aceeasi zi (VINERI) si se vor expedia LUNI.

- Comenzile plasate in ziua de VINERI (dupa ora 14.00) se vor procesa LUNI si se vor expedia MARTI.

- Comenzile plasate in zilele de SAMBATA si DUMINICA se vor procesa in zile de LUNI si MARTI si se vor expedia MIERCURI.


Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe Nota de Transport - AWB-ului sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. 


Modalitati de plata:

Plata prin ramburs (la livrare).


Comanda telefonica - Puteti contacta un agent de vanzari din echipa Magazin Bete Bambus si plasa o comanda sunand la numarul de telefon 0766.581.208


Comanda prin e-mail - Puteti comanda produsele dorite si trimitand un e-mail la adresa betebambus@gmail.com. in care sa indicati produsele pe care doriti sa le cumparati, cantitatea acestora si detaliile dvs de contact, si veti fi contactat cat mai curand de catre un agent de vanzari din echipa Magazin Bete Bambus. 

 

CUM PLATESC?


Ramburs (plata la livrare)
In functie de metoda de livrare, comanda (valoarea integrala a produselor + transportul) se va achita la agentul serviciului de curierat rapid FAN Courier.POLITICA DE RETUR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Consumatorul (persoana fizica) are dreptul sa notifice in scris comerciantului prin recomandata postala cu confirmare de primire ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. In conditiile in care clientul beneficiaza de livrare gratuita a produselor returnate, clientul va suporta si contravaloarea costului de livrare suportat de betebambus.shopmania.biz la expedierea coletului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

www.betebambus.shopmania.biz va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului.  Nu se primesc pentru returnare produsele care prezinta semne de folosinta, lipsa etichetelor si ambalajelor originale, modificari fizice. 

Coletele cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor nu se accepta!

Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport!Politica de retur prezentata mai sus se refera, conform legii in vigoare, doar persoanelor fizice.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse betebambus.shopmania.biz.


Pentru retur clientul (persoana fizica) este obligat sa notifice in scris in termen de 14 zile betebambus.shopmania.biz la adresele email mentionate pe site.


Taxele de transport platite initial nu se returneaza, iar taxele pentru returnare vor fi suportate de dumneavoastra. 

Nu acceptam colete trimise cu plata transportului la destinatie.Multumim!

  
  
  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi